DU-14 og HU-14 Grandprixvindere

Både HU14 og DU14 lå lunt i svinget allerede inden dagens afsluttende finaler på Grand Prix turneringen. Således endte dagen da også med at begge hold hentede en flot 1.plads og en fin pokal med hjem for at have været de bedste hold i Grand Prix turneringen. Stort til lykke.

Her belønnes ikke alene dagens resultat, men også en lang og stabil indsats hen over hele sæsonen. Et hold, der har deltaget i mindre end 7 Grand Prix stævner, kan derfor ikke komme i betragtning til 1.pladsen. Herudover seedes holdene på baggrund af tidligere resultater, hvilket betød at pigerne var ret sikre på en pokal, idet de fleste DU14 hold lå i en lavere rangerende pulje. Det lykkedes da også med 3 sejre ud af 3 mulige at vinde de afsluttende finalekampe.

Drengene var lidt mindre sikre idet både Vestsjælland og Gentofte – vores onde ånder fra DM i Middelfart – lå i samme pulje. Vi kunne idag dog score en revanchesejr over begge hold, endda med sætcifrene 2-0. Begge kampe var tæt på at ende i 3.sæt, men her viste drengene en koncentreret indsats og en række fornemt tilkæmpede comebacks.

Tekst og foto: Erling Böttcher

DU-14 Grandprixvindere 2018
Foto: Privat

HU-14 Grandprixvindere 2018
Foto: Privat