Kontingent

Foto: Lars Volleyball

Foto: Lars Vallentin

Hvad koster det at spille volleyball i RS Rødovre Volley?

Kontingent
Du skal betale kontingentet for at spille volleyball i klubben. Det bliver opkrævet halvårligt af klubbens kasserer i september og februar – se taksterne i skemaet længere nede.

Personlig licens
Du skal også betale en personlig licens.

• Kids-spiller
    Du skal en gang årligt betale licens til Volleyball Danamark på 100,- kr. Din licens opkræves af RS Rødovre Volleys kasserer sammen med dit kontingent i september måned. RS Rødovre Volley sender herefter din personlige licens videre til Volleyball Danmark.
  • Ungdomsspiller, seniorspiller og mix-motionsspiller
    Du skal en gang årligt betale licens til Volleyball Danmark. Din licens opkræves af RS Rødovre Volleys kasserer sammen med dit kontingent i efteråret. RS Rødovre Volley sender herefter din personlige licens videre til Volleyball Danmark.

Trænere og holdledere, for spillere på stor bane, skal altid sikre sig, at der er betalt licens for spilleren, da holdet ellers vil blive dømt som tabere af de kampe spilleren har deltaget i, hvis spilleren ikke har en licens.

Kontingentsatser
(Vedtaget på RS Rødovre Volleys generalforsamling 3. maj 2022)

Kids og Teen 1+2 kontingent Kr. 750,- Halvårligt
Ungdom Kr. 850,- Halvårligt
Seniorer Kr. 1.000,- Halvårligt
Mix-motion Kr. 600,- Halvårligt
Mix/Max-motion Kr. 450,- Halvårligt
Passivt medlemskab Kr. 100,- Helårligt

RS Rødovre Volleys konto nr.
Reg. nr.: 5329
Kontonr.: 0323720